Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μεταφορές παντός τύπου εμπορευμάτων από και προς την Αθήνα και προς όλη την Ελλάδα. Καλύπτουμε τις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Λάρισας, των Ιωαννίνων και της Αλεξανδρούπολης αλλά και όλες τις περιοχές της Ελλάδας χάρη στα συνεργαζόμενα πρακτορεία μας. Τα εμπορεύματά σας «ταξιδεύουν» οικονομικά και με ασφάλεια χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμένο στόλο μας.

Έχοντας πάντα ως αξία μας την συνέπεια, την αξιοπιστία και την ασφάλεια αναλαμβάνουμε τις μετακομίσεις σας άμεσα και οικονομικά. Το έμπειρο προσωπικό μας σας παρέχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία μετακόμισης η οποία ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Μεταφέρουμε και παραδίδουμε τα φορτία με ασφάλεια χάρη στο σύγχρονο ανυψωτικό μηχανήματα που διαθέτουμε καθώς και στην άρτια συσκευασία που παρέχουμε στα φορτία. Η εταιρεία μας προσφέρει ασφαλή μεταφορά φορτίων με μεγάλο όγκο (π.χ. πιάνα, μηχανήματα, χρηματοκιβώτια, έργα τέχνης κ.λ.π.)

Η ανάγκη μεταφοράς προϊόντων που χρήζουν ιδιαίτερες συνθήκες μεταφοράς μας έκανε να δημιουργήσουμε την υπηρεσία των ψυγειομεταφορών. Έτσι εμπλουτίσαμε στον στόλο μας φορτηγά τύπου «ψυγείο» που προσφέρουν τις κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και αερισμού έτσι ώστε τα προϊόντα να μεταφέρονται ασφαλή, αναλλοίωτα και στην αρχική τους κατάσταση.

Η εταιρία μας είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει με διανομές εμπορευμάτων πόρταπόρτα. Τα φορτηγά μας παραδίδουν το προϊόν ακριβώς εκεί που εσείς ζητάτε άμεσα και με απόλυτο επαγγελματισμό.

Η εταιρεία μας διαθέτει ανυψωτικό μηχάνημα έως και 7 ορόφων (27 μ) έτσι ώστε η μεταφορά των προϊόντων να γίνεται εύκολα, άμεσα και με ασφάλεια.

Η εταιρία αναλαμβάνει πέρα από την μεταφορά ή μετακόμιση σας και την συσκευασία των εμπορευμάτων ή εξοπλισμών στο νέο σας χώρο. Σας προσφέρουμε την πλήρη αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση παντός είδους ηλεκτρονικού εξοπλισμού και γραφείων, όπως προτάσσουν πλέον οι σύγχρονες απαιτήσεις και τα δύσκολα χρονοδιαγράμματα των εταιριών. Διαθέτουμε ανθεκτικά υλικά συσκευασίας ικανά να αποφύγουν την φθορά του εμπορεύματος που τυχόν θα υπάρξει κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

GALLERY

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μεταφορές
Μετακομίσεις
Ψυγειομεταφορές
Διανομή πόρτα – πόρτα
Ανυψώσεις
Συσκευασία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποστολόπουλος
Τέρμα Ναυαρίνου, Εργατικές Κατοικίες, 221 00 Τρίπολη
τηλ. +30 2710 235655, +30 2710 223700, +30 2710 232811
e-mail: sotirisapostolo@yahoo.gr

Υπεύθυνοι
Σωτήρης Αποστολόπουλος: +30 6972 053938
Ιωάννης Αποστολόπουλος: +30 6945 996041

© Copyright 2013 - Designed by arc, Developed by ims